Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Isännöinti Nygrén toimii asunto- ja kiinteistöyhtiöiden parissa hoitaen yhtiöiden kokonaisvaltaisen isännöinnin mukaanlukien maksuliikenteen ja kirjanpidon hoidon.

 

Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme pitkäkestoisia asiakassuhteita.

 

Palveluihimme kuuluvat kiinteistöjen kokonaisvaltainen hallinto, johtaminen, asiakaspalvelu sekä kattavat taloushallinnon palvelut. Koulutettu isännöitsijä vastaa taloyhtiön juoksevan hallinnon hoitamisesta yhtiökokouksen ja hallituksen ohjeistuksen mukaisesti.

 

Isännöitsijä huolehtii myös taloyhtiön taloushallinnon sujuvasta ja tarkoituksenmukaisesta hoitamisesta. Kaikki taloushallinnon toimet hoidetaan taloushallinnan nykyaikaisilla ohjelmistoilla. Näin varmistutaan siitä, että talouasasiat pysyvät hallinnassa ja niin lainaosuuslaskelmat kuin tilinpäätökset saadaan tehokkaasti ja joustavasti järjestelmästä käyttöön.

 

Asiakaspalvelu on meille kunnia-asia, haluamme erottua muista alan yrityksistä erinomaisella asiakaspalvelulla. Yrityksemme toimintaperiaatteena on tarjota henkilökohtaista ja asiakaslähtöistä palvelua. Vastaaminen yhteydenottoihin tapahtuu lähes aina saman päivän aikana.

Siitä hyvässä isännöinnissä ja hyvin tehdyssä isännöitsijän työssä on lopulta kyse, nimittäin ihmisten palvelemisesta.

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.